Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Proetto, Ilaria"'
Autor:
Proetto, Ilaria, Pesce, Fabiola, Arena, Elena, Grasso, Antonia, Parafati, Lucia, Fallico, Biagio, Palmeri, Rosa
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2024 38
Autor:
Todaro, Aldo, Arena, Elena, Timpone, Rosario, Parafati, Lucia, Proetto, Ilaria, Pesce, Fabiola, Pisana, Francesco, Fallico, Biagio, Palmeri, Rosa
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science March 2023 31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Parafati, Lucia, Proetto, Ilaria, Palmeri, Rosa, Pesce, Fabiola, Fallico, Biagio, Restuccia, Cristina
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Sep2024, Vol. 10 Issue 9, p472, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Todaro, Aldo, Arena, Elena, Timpone, Rosario, Parafati, Lucia, Proetto, Ilaria, Pesce, Fabiola, Pisana, Francesco, Fallico, Biagio, Palmeri, Rosa
Publikováno v:
International Journal of Gastronomy and Food Science; 20220101, Issue: Preprints
Autor:
Aldo Todaro, Elena Arena, Rosario Timpone, Lucia Parafati, Ilaria Proetto, Fabiola Pesce, Francesco Pisana, Biagio Fallico, Rosa Palmeri
Three juices obtained respectively from pomegranate, prickly pear and orange fruit were separately concentrated using an innovative technique, that allow to obtain a final product with high content of bioactive compounds and elevate antioxidant activ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ea9c10f7585c78abf232043e871d3a85
https://hdl.handle.net/20.500.11769/544501
https://hdl.handle.net/20.500.11769/544501