Zobrazeno 1 - 10
of 290
pro vyhledávání: '"Prodelphinidin"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100489- (2023)
Tutankhamun's pea has the unique characteristic of turning from green to reddish brown upon heating. However, the coloring mechanism underlying this process is unknown. The precursor and pigment were identified here and the coloring mechanism was inv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a919af3a73c44489a9f270c3ef405c2e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marissa B. Roldan, Greig Cousins, Stefan Muetzel, Wayne E. Zeller, Karl Fraser, Juha-Pekka Salminen, Alexia Blanc, Rupinder Kaur, Kim Richardson, Dorothy Maher, Zulfi Jahufer, Derek R. Woodfield, John R. Caradus, Christine R. Voisey
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 12 (2022)
Grazing ruminants contribute to global climate change through enteric methane and nitrous oxide emissions. However, animal consumption of the plant polyphenolics, proanthocyanidins, or condensed tannins (CTs) can decrease both methane emissions and u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/122cc4c45dc147ed9c6dfdd919974442
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vladimir Aleksandrovich Levdanskiy, Aleksandr Vladimirovich Levdanskiy, Boris Nikolayevich Kuznetsov
Publikováno v:
chemistry of plant raw material; No 4 (2022); 99-105
Химия растительного сырья; № 4 (2022); 99-105
Химия растительного сырья; № 4 (2022); 99-105
The yields of proanthocyanidins isolated from the initial and deresinated (extracted with hexane) bark of the Siberian cedar (Pínus sibírica) by water, 15% water-ethanol solution and ethyl acetate in a Soxhlet apparatus were compared. It was shown,
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Chemistry Research, Vol 10, Iss 2, Pp 104-112 (2021)
Tyrosinases are essential metal-containing enzymes in the biosynthesis of melanin, therefore responsible for pigmentation of the skin. The upregulation of tyrosinase enzyme activities leads to hyperpigmentation that will become a health problems and
Autor:
Rosalía Reynoso-Camacho, Nuria Elizabeth Rocha-Guzmán, Ana M. Sotelo-González, Paola Patiño-Ortiz, Iza F. Pérez-Ramírez
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 127:371-387
In this study, we carried out an exhaustive characterization of the polyphenol profile of strawberry, raspberry, blueberry, and blackberry decoctions; as well as the extractable (EPP) and hydrolysable (HPP) polyphenolic and proanthocyanidin profile o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.