Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Processing innovations"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alain Kondjoyan, Jean-Louis Escudier, Bernard Cuq, Joel Abecassis, Hugo de Vries, Gilles Garric, Jean-Michel Salmon, Véronique Planchot
Publikováno v:
Innovative Food Science and Emerging Technologies (46), 7-17. (2018)
Innovative Food Science and Emerging Technologies
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Elsevier, 2018, 46, pp.7-17. ⟨10.1016/j.ifset.2017.09.011⟩
Innovative Food Science and Emerging Technologies
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Elsevier, 2018, 46, pp.7-17. ⟨10.1016/j.ifset.2017.09.011⟩
Research in the area of emerging food science and technology is still often carried out in agri-food chain perspectives, as presented here in four different ways for dairy, meat, wine and cereal cases. The key focus is on the concept of food quality
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bb14ad7fdc8dacb527a5b64efd279417
http://prodinra.inra.fr/record/408087
http://prodinra.inra.fr/record/408087
Autor:
Adebayo, K., Sangosina, M.A.
The current drive towards higher levels of commercialisation of cassava processing under the Presidential Initiative on Cassava requires that the scale of cassava processing be increased in Nigeria. Primary data obtained from 112 respondents selected
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______645::e70721224e9da8f4b8abb09578ece3de
http://purl.umn.edu/54395
http://purl.umn.edu/54395
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.