Zobrazeno 1 - 10
of 190
pro vyhledávání: '"Probst Yasmine C"'
Autor:
Woods, Andrew J., Norman, Jennifer, Ryan, Sarah T., Wardle, Karen, Probst, Yasmine C., Crowe, Ruth K., Patel, Linda, Hammersley, Megan L., Furber, Susan, Stanley, Rebecca M., Taylor, Lauren, Okely, Anthony D.
Publikováno v:
In Preventive Medicine January 2024 178
Autor:
Nolan-Clark Deborah J, Neale Elizabeth P, Probst Yasmine C, Charlton Karen E, Tapsell Linda C
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 11, Iss 1, p 843 (2011)
Abstract Background Inadequate consumption of dairy products without appropriate dietary substitution may have deleterious health consequences. Social research reveals the factors that may impede compliance with dietary recommendations. This is parti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32a8270e9857402b998fc7f7a7650b4d
Publikováno v:
In Advances in Nutrition September 2023 14(5):1029-1049
Publikováno v:
In Advances in Nutrition July 2023 14(4):796-818
Publikováno v:
In Advances in Nutrition January 2023 14(1):77-98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Craddock, Joel C.1,2 jcraddock@uow.edu.au, Probst, Yasmine C.1,2, Neale, Elizabeth P.1, Geraghty, Nicholas2,3, Peoples, Gregory E.4
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. Jun2023, Vol. 48 Issue 2, p227-242. 16p. 7 Charts.
Autor:
Tredinnick, Abbey R, Probst, Yasmine C *
Publikováno v:
In Advances in Nutrition November 2020 11(6):1603-1615
Autor:
Wills, Olivia C.1 (AUTHOR), Probst, Yasmine C.1 (AUTHOR) yasmine@uow.edu.au
Publikováno v:
Health & Quality of Life Outcomes. 11/25/2022, Vol. 20 Issue 1, p1-28. 28p.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2019 82