Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Priyadarisini, Venkatesan"'
Prebiotic potential of water extractable polysaccharide from red kidney bean (Phaseolus vulgaris L.)
Autor:
Jayamanohar, Jabastin, Devi, Palanisamy Bruntha, Kavitake, Digambar, Priyadarisini, Venkatesan Brindha, Shetty, Prathapkumar Halady
Publikováno v:
In LWT March 2019 101:703-710
Autor:
Jayamanohar, Jabastin, Devi, Palanisamy Bruntha, Kavitake, Digambar, Rajendran, Suresh, Priyadarisini, Venkatesan Brindha, Shetty, Prathapkumar Halady
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 15 October 2018 118 Part B:1667-1675
Publikováno v:
INDIAN JOURNAL OF APPLIED RESEARCH. :66-69
The emergence of drug resistance is one of the major threats which is now becoming an alarming situation around the world. The UTI causing organisms are also becoming resistant towards the available treatment protocols. Hence the discovery of new, ef
Autor:
Uthayakumar, Venkatachalam, Ramasubramanian, Venkatachalam, Senthilkumar, Dhanabalan, Priyadarisini, Venkatesan Brindha, Harikrishnan, Ramasamy
Publikováno v:
In Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine February 2012 2(2) Supplement:S863-S869
Autor:
Manon Mani Vellingiri, Wen-Chao Liu, Brindha Priyadarisini Venkatesan, Parimala Gnana Soundari Arockiam Jeyasundar, Balamuralikrishnan Balasubramanian
Publikováno v:
Arabian Journal for Science and Engineering. 46:5345-5360
The modern technology focuses on developing a novel statistical approach for highest yield of bioactive microbial metabolites which contain therapeutic properties, eventually leading to a promising strategy for treating various diseases and disorders
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sathyabama Sathyaseelan, Bruntha Devi Palanisamy, Rajeev Bhat, Vijayabharathi Rajendran, Brindha Priyadarisini Venkatesan
Publikováno v:
International journal of food sciences and nutrition. 63(1)
Co-fermentation of finger millet with horse gram was carried out to produce inexpensive protein-rich food (dosa-an Indian breakfast food). Natural fermentation of finger millet-horse gram flour blend in different proportions (2:1, 3:1, 4:1 and 5:1) w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.