Zobrazeno 1 - 10
of 169
pro vyhledávání: '"Pristijono, P."'
Autor:
Yan Shi, Jingjing Liu, Dun Si, John B. Golding, Penta Pristijono, Yongxin Li, Fule He, Xinfeng Zhang, Zhigang Han, Lingshang Wu, Donghong Chen, Jinping Si
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 4, Iss 3, Pp 1068-1090 (2023)
Abstract Diet‐related chronic diseases are becoming more common where many consumers and nutritionists are seeking food and lifestyle interventions to improve health and standard of living. To supplement regular dietary intake, scientists are seeki
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cc44b4cea31472fb0fa264c3336ce8b
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 5, p 453 (2024)
Penicillium digitatum and Penicillium italicum are responsible for citrus green and blue moulds (GM and BM), respectively, which are major citrus postharvest diseases. The aim of this study was to develop an optimal dipping mixture of an aqueous solu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0654839f31d74882ab1657d016007f41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammad M. Rahman, Ronald B. H. Wills, Michael C. Bowyer, Van Q. Vuong, John B. Golding, Timothy Kirkman, Penta Pristijono
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 21, p 3742 (2023)
The effectiveness of lemon myrtle (LM) (Backhousia citriodora) essential oil (EO) was investigated to combat Penicillium digitatum by in vitro agar diffusion and vapour assay and in artificially infected oranges. The main constituent of LM EO was rev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55552d540cb34d4db27ffced122b36a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Horticulture and Postharvest Research, Vol 4, Iss Issue 3 - September 2021, Pp 253-262 (2021)
Purpose: This study examined the efficacy of aqueous dips containing the amino acids, L-arginine, L-cysteine and L-methionine, to inhibit the senescence of six leafy green vegetables pak choy, coriander, choy sum, spinach, parsley and rocket. Researc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bad891a23c2400aad11b433706e4e7f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jingxin Chen, Demei Zhang, Hongbo Mi, Penta Pristijono, Yonghong Ge, Jingyi Lv, Yushun Li, Bin Liu
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 11, p 2794 (2022)
The impact of low-oxygen (2 kPa) controlled atmosphere storage on the recovery of aroma biosynthesis in ‘Golden Delicious’ (GD) apple tissues during their subsequent shelf life was investigated. The results showed that the highest ester content w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8cd41c7eba08417f8b107ea8319cac8e
Autor:
Thakur, R., Pristijono, P., Golding, J.B., Stathopoulos, C.E., Scarlett, C.J., Bowyer, M., Singh, S.P., Vuong, Q.V.
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 14 July 2018 237:59-66
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 7, Iss 12, p 582 (2021)
Penicillium digitatum and P. italicum are the major postharvest pathogens in citrus. To reduce postharvest decay, the use of low-oxygen (0.9 kPa O2) (LO) or low-pressure (6.6 kPa) (LP) treatments were evaluated during the storage of navel oranges for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a835a1fc16be462faa074f6b439c646c