Zobrazeno 1 - 10
of 228
pro vyhledávání: '"Prista, Catarina"'
Improving chestnut physicochemical properties through fermentation – Development of chestnut Amazake
Autor:
Santos, Marisa V., Banfi, Stefano, Santos, Rafaela, Mota, Mariana, Raymundo, Anabela, Prista, Catarina
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2023 17
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Jul2024, Vol. 30 Issue 5, p418-427, 10p
Publikováno v:
Beverages; Jun2024, Vol. 10 Issue 2, p23, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beverages; Sep2023, Vol. 9 Issue 3, p69, 10p
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
“Rocha do Oeste” pear is a Portuguese Protected Designation of Origin variety and one of the country's most relevant fruits for its nutritional value, production area, and exportation amounts. The recent integration of a pilot-scale juice product