Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Priser, C."'
Publikováno v:
3. Pangborn Sensory Science Symposium
3. Pangborn Sensory Science Symposium, Aug 1998, Alesund, Norway. pp.77
3. Pangborn Sensory Science Symposium, Aug 1998, Alesund, Norway. pp.77
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8edd05978cc916879c88acc4f23dd958
https://hal.inrae.fr/hal-02838515
https://hal.inrae.fr/hal-02838515
Autor:
Priser, C.
Publikováno v:
Sciences du Vivant [q-bio]. Université de Bourgogne, 1997. Français
*INRA Laboratoire de recherches sur les arômes BP 86510 21065 Dijon cedex (FRA) Diffusion du document : INRA Laboratoire de recherches sur les arômes BP 86510 21065 Dijon cedex (FRA) Diplôme : Dr. d'Université
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::48c3abcaff8ab636cdc75430a320af3a
https://hal.inrae.fr/tel-02840561
https://hal.inrae.fr/tel-02840561
Publikováno v:
3. Colloque Transfrontalier
3. Colloque Transfrontalier, Sep 1996, Dijon, France
3. Colloque Transfrontalier, Sep 1996, Dijon, France
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1b8d9e3ce8f09caa46a65b5619951add
https://hal.inrae.fr/hal-02767727
https://hal.inrae.fr/hal-02767727
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Flavour Science 1997:283-288