Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Priser, C."'
Publikováno v:
3. Pangborn Sensory Science Symposium
3. Pangborn Sensory Science Symposium, Aug 1998, Alesund, Norway. pp.77
3. Pangborn Sensory Science Symposium, Aug 1998, Alesund, Norway. pp.77
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8edd05978cc916879c88acc4f23dd958
https://hal.inrae.fr/hal-02838515
https://hal.inrae.fr/hal-02838515
Autor:
Priser, C.
Publikováno v:
Sciences du Vivant [q-bio]. Université de Bourgogne, 1997. Français
*INRA Laboratoire de recherches sur les arômes BP 86510 21065 Dijon cedex (FRA) Diffusion du document : INRA Laboratoire de recherches sur les arômes BP 86510 21065 Dijon cedex (FRA) Diplôme : Dr. d'Université
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::48c3abcaff8ab636cdc75430a320af3a
https://hal.inrae.fr/tel-02840561
https://hal.inrae.fr/tel-02840561
Publikováno v:
3. Colloque Transfrontalier
3. Colloque Transfrontalier, Sep 1996, Dijon, France
3. Colloque Transfrontalier, Sep 1996, Dijon, France
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1b8d9e3ce8f09caa46a65b5619951add
https://hal.inrae.fr/hal-02767727
https://hal.inrae.fr/hal-02767727
Publikováno v:
Journal Raw Materials & Processed Foods. Dec2023, Vol. 4 Issue 2, p68-78. 11p.
Autor:
Chalvantzi, Ioanna1,2 (AUTHOR) gban@uniwa.gr, Nisiotou, Aspasia1 (AUTHOR) anisiotou@elgo.gr, Banilas, Georgios2 (AUTHOR), Mallouchos, Athanasios3 (AUTHOR) amallouchos@aua.gr
Publikováno v:
Separations (2297-8739). Oct2023, Vol. 10 Issue 10, p525. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Şen, Kemal1 (AUTHOR) kemalsen@nevsehir.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2021, Vol. 45 Issue 7, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Feb2023, Vol. 13 Issue 4, p2165, 11p
Autor:
Dymerski, Tomasz1 tomasz.dymerski@pg.edu.pl
Publikováno v:
Critical Reviews in Analytical Chemistry. 2018, Vol. 48 Issue 4, p252-278. 27p.
Autor:
Chen, Liang, Darriet, Philippe
Publikováno v:
Comprehensive Reviews in Food Science & Food Safety; Sep2021, Vol. 20 Issue 5, p4549-4583, 35p