Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Prioriello, D."'
Autor:
Tavaniello, S. *, Slawinska, A. *, Prioriello, D. *, Petrecca, V. *, Bertocchi, M. *, Zampiga, M., Salvatori, G., Maiorano, G. *
Publikováno v:
In Poultry Science January 2020 99(1):612-619
Autor:
Tavaniello, S., Slawinska, A., Prioriello, D., Petrecca, V., Bertocchi, M., Zampiga, M., Salvatori, G., Maiorano, G.
Publikováno v:
Poultry Science; January 2020, Vol. 99 Issue: 1 p612-619, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anna Slawinska, G Salvatori, Giuseppe Maiorano, Valeria Petrecca, Siria Tavaniello, Marco Zampiga, Micol Bertocchi, Daniela Prioriello
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 1, Pp 612-619 (2020)
Poultry Science
Poultry Science
A study was carried out to evaluate meat quality traits in fast-growing chickens stimulated in ovo with trans-galactoolighosaccarides (GOS) and exposed to heat stress. On day 12 of egg incubation, 3,000 fertilized eggs (Ross 308) were divided into pr