Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Printed food"'
Publikováno v:
Journal of Hospitality and Tourism Technology, 2024, Vol. 15, Issue 3, pp. 449-464.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JHTT-10-2023-0309
Publikováno v:
Food Physics, Vol 1, Iss , Pp 100003- (2024)
The field of 3D food printing is poised to revolutionize the gastronomic landscape by offering precise and customized food creations. This short review explores the fundamental concepts and physical qualities that influence the design, structure, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9877a217fff44958aaf41211d1e63211
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 6, Pp 277-284 (2024)
Bigels are two-phase systems made up of oleogel and hydrogel sheared and mixed at a certain temperature. As amphiphilic semi-solid formulations, bigels have attracted wide attention due to their good stability, encapsulation characteristics and proce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4b2573677f7471dbfc4a79d267311fd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zaida Natalia Uribe-Wandurraga, Javier Martínez-Monzó, Purificación García-Segovia, Javier Reino-Moyón, Marta Igual
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Rheological and textural characteristics of cookie doughs were measured to characterise the effect of two microalgae biomasses additions (Arthrospira platensis and Chlorella vulgaris) in 3D printed cookies. The rheological characteristics determ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::520bda0046aaaff6d482113b9f56c577