Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Prins TW"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van Raamsdonk LWD; Wageningen Food Safety Research, Wageningen, The Netherlands., Genouel C; Service Commun des Laboratoires, Rennes, France., Weiner A; National Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland., Prins TW; Wageningen Food Safety Research, Wageningen, The Netherlands., Jardy N; Service Commun des Laboratoires, Rennes, France., Vonsovic S; Wageningen Food Safety Research, Wageningen, The Netherlands., Barbu IM; Wageningen Food Safety Research, Wageningen, The Netherlands., Bescond M; Service Commun des Laboratoires, Rennes, France., Paprocka I; National Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland., Kwiatek K; National Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2022 Oct; Vol. 39 (10), pp. 1674-1690. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 23.
Autor:
Voorhuijzen MM; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., Prins TW; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., Belter A; Saxony-Anhalt Environmental Protection Agency (EPA), Halle (Saale), Germany., Bendiek J; Federal Ministry of Food and Agriculture, Berlin, Germany., Brünen-Nieweler C; Chemical and Veterinary Analytical Institute Muensterland-Emscher-Lippe, Muenster, Germany., van Dijk JP; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., Goerlich O; Bavarian Health and Food Safety Authority, Oberschleißheim, Germany., Kok EJ; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., Pickel B; Agricultural Analytic and Research Institute, Speyer, Germany., Scholtens IMJ; Wageningen Food Safety Research (WFSR), Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., Stolz A; Federal Office of Consumer Protection and Food Safety, Berlin, Germany., Grohmann L; Federal Office of Consumer Protection and Food Safety, Berlin, Germany.
Publikováno v:
Frontiers in plant science [Front Plant Sci] 2020 Jul 14; Vol. 11, pp. 1047. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 14 (Print Publication: 2020).
Autor:
Voorhuijzen-Harink MM; Wageningen University & Research - Wageningen Food Safety Research (WFSR), Netherlands., Hagelaar R; Princess Máxima Center for Pediatric Oncology, Netherlands., van Dijk JP; Wageningen University & Research - Wageningen Food Safety Research (WFSR), Netherlands., Prins TW; Wageningen University & Research - Wageningen Food Safety Research (WFSR), Netherlands., Kok EJ; Wageningen University & Research - Wageningen Food Safety Research (WFSR), Netherlands., Staats M; Wageningen University & Research - Wageningen Food Safety Research (WFSR), Netherlands.
Publikováno v:
Food chemistry: X [Food Chem X] 2019 Jun 05; Vol. 2, pp. 100035. Date of Electronic Publication: 2019 Jun 05 (Print Publication: 2019).
Autor:
van Raamsdonk LWD; a RIKILT WUR , Wageningen , Netherlands., Prins TW; a RIKILT WUR , Wageningen , Netherlands., Meijer N; a RIKILT WUR , Wageningen , Netherlands., Scholtens IMJ; a RIKILT WUR , Wageningen , Netherlands., Bremer MGEG; a RIKILT WUR , Wageningen , Netherlands., de Jong J; a RIKILT WUR , Wageningen , Netherlands.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2019 Jan; Vol. 36 (1), pp. 46-73. Date of Electronic Publication: 2019 Jan 04.