Zobrazeno 1 - 10
of 206
pro vyhledávání: '"Prieto, José Antonio"'
Publikováno v:
In European Journal of Control November 2024 80 Part B
Autor:
Nanclares, Carmen, Noriega-Prieto, Jose Antonio, Labrada-Moncada, Francisco E., Cvetanovic, Marija, Araque, Alfonso, Kofuji, Paulo
Publikováno v:
In Neurobiology of Disease 15 October 2023 187
Publikováno v:
In Ocean Engineering 1 July 2023 279
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Aguillo, Isidro F. and Granadino, Begoña and Prieto, José-Antonio and Ortega, José-Luis World Universities' ranking on the Web., 2005 . In 10th International Conference of the International Society for Scientometrics and Informetrics, Stockholm (Sweden), 24-28 July 2005. [Conference poster]
The Web is the new medium for academic and scientific communication. Web indicators are now becoming important in the quantitative analysis of science, but a global scenario involving the major universities and research institutions is still to be de
Externí odkaz:
http://eprints.rclis.org/8682/
Endocannabinoid and Nitric Oxide-Dependent IGF-I-Mediated Synaptic Plasticity at Mice Barrel Cortex.
Autor:
Noriega-Prieto, José Antonio1,2 (AUTHOR) norie015@umn.edu, Maglio, Laura Eva1 (AUTHOR) lauemaglio@gmail.com, Ibáñez-Santana, Sara1 (AUTHOR) sara.ibannezs@estudiante.uam.es, de Sevilla, David Fernández1 (AUTHOR) david.fernandezdesevilla@uam.es
Publikováno v:
Cells (2073-4409). May2022, Vol. 11 Issue 10, p1641-N.PAG. 12p.
Autor:
González-Toral, Claudia, Estandía, Andrea, Pérez, Marta, Holloway, Thomas E., Nava, Herminio S., Fernández Prieto, José Antonio, Cires, Eduardo
Publikováno v:
Plant Biosystems; Feb2024, Vol. 158 Issue 1, p155-181, 27p
Autor:
Sánchez-Adriá, Isabel E., Sanmartín, Gemma, Prieto, José Antonio, Estruch, Francisco, Fortis, Estefania, Rández Gil, Francisca
Yeast populations in sourdough have been poorly characterized from baking-relevant attributes as leavening activity in a stressful environment. In particular, the presence of extracellular acids represents an important challenge, which compromises th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1106::42259ed5c0708de23ebe8d1da8a68b2a
https://api.elsevier.com/content/abstract/scopus_id/85162039985
https://api.elsevier.com/content/abstract/scopus_id/85162039985