Zobrazeno 1 - 10
of 2 213
pro vyhledávání: '"Prestianni, A."'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Of the early Eocene amber deposits known across the world, Belgian amber has been mostly absent from the relevant literature. We reinvestigated amber held in the palaeobotanical collection of the Royal Belgian Institute of Natural Sciences,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65051235d065481e9d38e2d7cf1ab9f7
Autor:
Mahut, David
Publikováno v:
Cahiers d'Études Africaines, 2014 Jan 01. 54(213/214), 539-541.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24476035
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1918 Jan 01. 43, 89/90-93/94.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23117577
Autor:
Capel, Eliott, Cascales-Miñana, Borja, Prestianni, Cyrille, Servais, Thomas, Steemans, Philippe, Poschmann, Markus, Thuy, Ben
Publikováno v:
In Review of Palaeobotany and Palynology December 2024 331
Autor:
Alongi, Davide, Pirrone, Antonino, Naselli, Vincenzo, Prestianni, Rosario, Monte, Morgana, Gaglio, Raimondo, De Pasquale, Claudio, Settanni, Luca, Alfonzo, Antonio, Moschetti, Giancarlo, Francesca, Nicola
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Autor:
Viola, Enrico, Naselli, Vincenzo, Prestianni, Rosario, Matraxia, Michele, Pirrone, Antonino, Craparo, Valentina, Seminerio, Venera, Vagnoli, Paola, Porrello, Antonella, Badalamenti, Natale, Maggio, Antonella, Settanni, Luca, Moschetti, Giancarlo, Francesca, Nicola, Alfonzo, Antonio
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Autor:
Pirrone, Antonino, Naselli, Vincenzo, Prestianni, Rosario, Gugino, Ignazio Maria, Viola, Enrico, Amato, Filippo, Porrello, Antonella, Todaro, Aldo, Maggio, Antonella, Bruno, Maurizio, Settanni, Luca, Radici, Carmelo, Guzzon, Raffaele, Schicchi, Rosario, Moschetti, Giancarlo, Francesca, Nicola, Alfonzo, Antonio
Publikováno v:
In Food Research International January 2025 199
Autor:
Destremau, Blandine
Publikováno v:
Revue Tiers Monde, 2012 Jul 01(211), 230-230.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45134394
Autor:
Alfonzo, Antonio, Alongi, Davide, Prestianni, Rosario, Pirrone, Antonino, Naselli, Vincenzo, Viola, Enrico, De Pasquale, Claudio, La Croce, Francesco, Gaglio, Raimondo, Settanni, Luca, Francesca, Nicola, Moschetti, Giancarlo
Publikováno v:
In Food Microbiology June 2024 120
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.