Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Pressurized solvent extraction"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 13, Iss 5, Pp 3182-3230 (2015)
Marine ecosystems cover more than 70% of the globe’s surface. These habitats are occupied by a great diversity of marine organisms that produce highly structural diverse metabolites as a defense mechanism. In the last decades, these metabolites hav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62969cc934514bc5ba8daccc839bd048
Pharmaceuticals are used in human and veterinary practice and are so-called emerging contaminants. Their occurrence in the environment is still not law regulated, while certain number of published articles record their negative impact on human health
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::8c2fb7ad3a9c69ddd9e82e33a134fdc7
https://www.bib.irb.hr/1220956
https://www.bib.irb.hr/1220956
Autor:
Renata Raina-Fulton, Aisha A. Mohamad
Publikováno v:
Toxics, Vol 6, Iss 4, p 64 (2018)
The extraction of powdered nutraceuticals is challenging due to the low water content and high concentration of matrix components that can lead to significant matrix effects in liquid chromatography-positive ion electrospray ionization-tandem mass sp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f2195aa6ada4f37b1d66ed5936f6f5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammad Nadeem, Evan Wheeler, Melissa C. Hamilton, Raymond Thomas, Natalia P. Vidal, Thu Huong Pham, Karen M. Doody, Charles F. Manful
Publikováno v:
MethodsX, Vol 6, Iss, Pp 2686-2697 (2019)
MethodsX
MethodsX
Graphical abstract
Cooking techniques such as grilling confer several benefits to meat during food preparation including improved palatability, digestibility, preservation, and safety, as well as enhancing the sensory characteristics and net nut
Cooking techniques such as grilling confer several benefits to meat during food preparation including improved palatability, digestibility, preservation, and safety, as well as enhancing the sensory characteristics and net nut
Autor:
Fernando Pagels, António A. Vicente, A. Catarina Guedes, Vitor Vasconcelos, Helena M. Amaro, Ricardo Nuno Correia Pereira
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Cyanobacteria pigments, in special carotenoids and phycobiliproteins, are usually used in industry as raw extracts, although there is still no standard methodology for their extraction. For the co-extraction of carotenoids and phycobiliproteins from
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2d6f26a189d2473cbd8d598e9e8be36b
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 13, Iss 5, Pp 3182-3230 (2015)
Marine Drugs
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Marine Drugs
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Marine ecosystems cover more than 70% of the globe's surface. These habitats are occupied by a great diversity of marine organisms that produce highly structural diverse metabolites as a defense mechanism. In the last decades, these metabolites have