Zobrazeno 1 - 10
of 6 493
pro vyhledávání: '"Pressurized hot water"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
VICTOR DE S. PEREIRA, DIEGO MÁRLON FERRO, JANAÍNA CARLA B. MACHADO, MAGDA RHAYANNY A. FERREIRA, LUIZ ALBERTO L. SOARES, LUIZ STRAGEVITCH, LEANDRO DANIELSKI
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 96, Iss 4 (2024)
Abstract The fruit of Spondias mombin (cajazeira) is widely consumed in the northeast region of Brazil. In this work, three different extraction methods, namely ultrasound-assisted extraction (UAE), turbo-extraction (TE) and pressurized hot water ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e815a5e98f44d7591588dd65590bd15
Autor:
Arkbom Hailu Asfaw
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 13, Pp e33733- (2024)
A laboratory setup with two axis of manual sun-tracking was designed and built. To get the predicted values for a solar injera stove, a 20-min heating time to prepare it for baking, 3.1 kWh power in the first hour, and 5.8 kWh (with only an 87 percen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7bb08161fa54b12a97516d38f9cee38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juan José Hinojosa-González, Santiago Moisés Gallegos-Tintoré, Arturo Francisco Castellanos-Ruelas, Luis Antonio Chel-Guerrero, David Abram Betancur-Ancona
Publikováno v:
Revista Colombiana de Investigaciones Agroindustriales, Vol 11, Iss 2 (2024)
Because of its taste, texture, and aroma, chocolate is consumed as a way to generate pleasant sensations. Due to its high caloric density, moderate consumption is recommended. Seeking to offer the benefits of this product to a more selective public,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96f02dcf090a418fa1a24d75a01ab683
Autor:
Larissa Knierim, Alexander Uhl, Axel Schmidt, Marcel Flemming, Theresa Höß, Jonas Treutwein, Jochen Strube
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 9, Iss 29, Pp 31998-32010 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7117b2952dc24657943309b15410b882
Autor:
Maciel-Silva, Francisco W., Castro, Luiz E.N., Sganzerla, William Gustavo, Costa, Josiel Martins, Rostagno, Mauricio A., Forster-Carneiro, Tânia
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering February 2024 12(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.