Zobrazeno 1 - 10
of 3 199
pro vyhledávání: '"Pressurized Liquid Extraction"'
Autor:
Urvashi, Joon-Hee Han, Min Hong, Tae-Hyung Kwon, Melvin Druelinger, Sang-Hyuck Park, Chad A. Kinney, Kenneth J. Olejar
Publikováno v:
Journal of Cannabis Research, Vol 6, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Cannabinoid decarboxylation via thermo-chemical conversion has the potential to reduce the cannabinoid degradation and evaporation due to short reaction time and use of water as the solvent. When combined with pressurized liquid extraction (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7aa092e2643e4a11891f74b0fc24781a
Autor:
Salomé Mamani Parí, Marjhory Lizeth Molina Juárez, Franz Zirena Vilca, Olivia Magaly Luque Vilca, Erik Edwin Allcca Alca, Elías Escobedo-Pacheco, Nils Leander Huamán-Castilla
Publikováno v:
Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Prickly pear (Opuntia ficus-indica L. Miller) is a natural source of antioxidant compounds that have gained significant attention due to their potential health benefits. This study aims to investigate the effectiveness of pressurized liquid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e54ff0a625d64d0899aca5f611d1e7f9
Publikováno v:
Advances in Sample Preparation, Vol 12, Iss , Pp 100131- (2024)
The emergence of tecnhiques such as microwave-assisted extraction (MAE), enzyme-assisted extraction (EAE), ultrasounds-assisted extraction (UAE), and pressurized liquid extraction (PLE) has brough many benefits but their single use does not guarantee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8cfa84ebf3743a588105c59ed601199
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nils Leander Huamán-Castilla, Erik Edwin Allcca-Alca, Frank Hervas Nina, Nilton Cesar León-Calvo, Franz Zirena Vilca, Yesica Luz Vilcanqui Chura
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 21, p 5018 (2024)
Red seaweeds from the coastal shores of Ilo (Peru) are a natural source of high-value compounds beneficial to health due to their high antioxidant capacity. Thus, this work evaluated the effect of water–ethanol mixtures (0, 15, and 30%; v/v) at hig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44aad049d72f4964b3ae245ac171402f
Autor:
Stefania Pagliari, Gloria Domínguez‐Rodríguez, Alejandro Cifuentes, Elena Ibáñez, Massimo Labra, Luca Campone
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101324- (2024)
The cultivation of Camelina sativa (L.) Crantz is rapidly increasing due to oil production resulting in a substantial volume of by-products, which still have an interesting composition in secondary metabolites, especially glucosinolates. Therefore, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf84b14767bf4cc4915ccca05ed36159
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.