Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Pressure treatments"'
Autor:
Claudia Arribas, Africa Sanchiz, Mercedes M. Pedrosa, Selene Perez-Garcia, Rosario Linacero, Carmen Cuadrado
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 22, p 3549 (2024)
Food processing can alter protein biochemical properties, impacting immunoreactivity and allergenicity. A key feature of food allergens is their resistance to enzymatic digestion, particularly by pepsin and trypsin. This study compares the digestomes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/559e23a2ec46475bab25c15e99a5a39c
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 15 June 2024 490
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100166- (2023)
Egg yolk (EY) thermal pasteurization (TP; 60 °C/3 min) preceded by pressure pre-treatments (50 – 400 MPa/5 min) was evaluated, as an attempt to replace commercial TP (60 °C/6.2 min). These combined treatments inactivated 1.8 to at least 6.1 log10
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4904d2ac842740ed87e6de0b0f051a58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elisabete Maria Cruz Alexandre, Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues, Jorge Manuel Alexandre Saraiva
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 33, Iss 6, Pp 524-530 (2015)
The effect of short duration thermal treatments (60 and 65°C for 1 min) and low intensity high pressure treatments (15 and 30 MPa for 10 min) on the sprouting of potato tubers was applied individually and sequentially, as an attempt to achieve highe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a13fc10706814f86b738c267ddfac430
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.