Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Preserved egg white"'
Autor:
Lingyu Li, Ning Qiu, Yaqi Meng, Chenyan Wang, Yoshinori Mine, Russell Keast, Vincent Guyonnet
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 1, Pp 312-323 (2023)
Traditional Chinese preserved egg products have exhibited some anti-inflammatory effects, but their mechanisms of action remain unknown. This study aimed to investigate the anti-inflammatory effects of preserved egg white (PEW) treatment on dextran s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/614f2ecab76d402faa4e75f75e8488e9
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 9, Pp 148-155 (2022)
The mature preserved egg white pickled by the clearing method was utilized as the raw material. The solid to liquid ratio, hydrolysis time, and the addition of enzyme were set as the inspection factors, and the degree of hydrolysis and the DPPH free
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5078bd4130b14ee9946b3bc535f4f4d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 35, Iss , Pp 655-665 (2017)
Preserved eggs are widely used as an anti-inflammatory food in dietary therapy. The objective of the present study is to evaluate the effects of simulated gastrointestinal digest from preserved egg white (SGD-PEW) on an in vitro model of tumor necros
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5baac7b4190d471c80a88e474483f551
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.