Zobrazeno 1 - 10
of 9 175
pro vyhledávání: '"Preserved Foods"'
Publikováno v:
In Obesity Medicine September 2023 42
Autor:
Vannini, Lucia, Siroli, Lorenzo
Publikováno v:
In The Microbiological Quality of Food Edition: Second Edition. 2025:261-271
Publikováno v:
Analele Universitatii din Oradea, Fascicula Ecotoxicologie, Zootehnie si Tehnologii în Industria Alimentara. 2022, Vol. 21 Issue Part A, p229-234. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
John I. Pitt, Ailsa D. Hocking
Publikováno v:
Fungi and Food Spoilage ISBN: 9783030856380
Fungi and Food Spoilage ISBN: 9780387922065
Fungi and Food Spoilage ISBN: 9780387922065
It is trite to say that dried foods must be kept dry, heat processed foods must be heated enough to inactivate all relevant spores, and preservative concentrations must be high enough to inhibit all fungi. The science of preserving foods, like so man
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d76069067a3954fd6c10ad7f0b3ee958
https://doi.org/10.1007/978-3-030-85640-3_12
https://doi.org/10.1007/978-3-030-85640-3_12
Publikováno v:
In Gynecologic Oncology June 2013 129(3):570-573
Autor:
Lap Ah Tse, Feng Wang, Ray Ka Wai Hung, Karen Ka-Wan Yuen, Gary M. Tse, W.C. Chan, Yiu-Cheong Yeung, Koon-Ho Tsang, Sze-Hong Law, Cherry Wu, Yee-Kei Tsoi, Chi-Hei Kwok, Priscilla Ming Yi Lee
Supplementary Table from Associations between Preserved Foods and Breast Cancer Risk in Hong Kong Chinese Women
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::08147eb34ec73e8047d21da714878a3a
https://doi.org/10.1158/1940-6207.22533781
https://doi.org/10.1158/1940-6207.22533781
Autor:
Ahn Bin
Publikováno v:
The Table and Food Coordinate Society of Korea. 14:67-85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.