Zobrazeno 1 - 10
of 202
pro vyhledávání: '"Prentice, Carlos"'
Autor:
Oliveira Lima, Karina, Alemán, Ailén, López-Caballero, M. Elvira, Gómez-Guillén, María del Carmen, Montero, María Pilar, Prentice, Carlos, Taipe Huisa, Andy Joel, Monserrat, José Maria
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2021 364
Autor:
Jantzen da Silva Lucas, Andressa, Quadro Oreste, Eliézer, Leão Gouveia Costa, Helena, Martín López, Héctor, Dias Medeiros Saad, Carolina, Prentice, Carlos
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2021 343
Autor:
Romani, Viviane Patrícia, Olsen, Bradley, Pinto Collares, Magno, Meireles Oliveira, Juan Rodrigo, Prentice, Carlos, Martins, Vilásia Guimarães
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2020 108
Autor:
da Silva Scudeler, Cintia Granzotti, de Lima Costa, Thayná, Cortez-Vega, William Renzo, Prentice, Carlos, Fonseca, Gustavo Graciano *
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2020 25
Autor:
Gabiatti, Claudio, Jr., Neves, Isabelle C.O., Lim, Loong-Tak, Bohrer, Benjamin M., Rodrigues, Rafael C., Prentice, Carlos
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2020 100
Autor:
Romani, Viviane Patrícia, Olsen, Bradley, Pinto Collares, Magno, Meireles Oliveira, Juan Rodrigo, Prentice, Carlos, Guimarães Martins, Vilásia
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2019 94:210-216
Autor:
da Rocha, Meritaine, Alemán, Ailén, Romani, Viviane Patrícia, López-Caballero, M. Elvira, Gómez-Guillén, M. Carmen, Montero, Pilar, Prentice, Carlos
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2018 81:351-363
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2014 37:213-220
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2014, Vol. 44, Issue 2, pp. 134-143.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-06-2013-0070
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.