Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Premilking udder preparation"'
Autor:
A. Singh, C.M. Geary, K.L. Case, I. Juran, L. Olszanski, N. Sytch, S.J. Womack, M. Dahl, M.E. Spellman, M. Wieland
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 3, Pp 1719-1733 (2024)
ABSTRACT: The objectives of this study were to assess the effect of 2 different premilking stimulation regimens, with and without a latency period between tactile stimulation and the attachment of the milking unit, on the teat tissue condition and mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f03bd109b37d463b8cd30e4267008bea
Publikováno v:
BMC Veterinary Research, Vol 15, Iss 1, Pp 1-10 (2019)
Abstract Background Premilking udder preparation is essential for harvesting high-quality milk as gently, completely, and quickly as possible. The associations between characteristics such as teat-end shape and premilking stimulation on milking chara
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/297347fda14f4df5a929a2a9ce018669
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Veterinary Research
BMC Veterinary Research, Vol 15, Iss 1, Pp 1-10 (2019)
BMC Veterinary Research, Vol 15, Iss 1, Pp 1-10 (2019)
Background Premilking udder preparation is essential for harvesting high-quality milk as gently, completely, and quickly as possible. The associations between characteristics such as teat-end shape and premilking stimulation on milking characteristic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.