Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Premarathne, J.M.K.J.K."'
Autor:
Nordin, Y., Kwan, S.Y., Chang, W.S., Loo, Y.Y., Tan, C.W., Mohd Fadzil, S.N., Ramzi, O.S.B., Kuan, C.H., Premarathne, J.M.K.J.K., Nor-Khaizura, M.A.R., New, C.Y., Son, R.
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 3, Pp 208-212 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dd7bff2215141339352e77fe3e6f560
Autor:
New, C.Y.,, Ubong, A., Premarathne, J.M.K.J.K.,, Thung, T.Y.,, Lee, E.,, Chang, W.S.,, Loo, Y.Y., Kwan, S.Y., Tan, C.W., Kuan, C.H., Son, R.
Publikováno v:
Food Research, Vol 1, Iss 6, Pp 183-202 (2017)
Food safety in Malaysia is not considered an issue yet. From the previous year (2005- 2015) records, the incidence rate of food poisoning had been fluctuating and despite that, cases continue to occur especially among school students. As a developi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f2d55f96892464d8c007f5c23cf5bd9
Autor:
Aberathna, A.A.A.U., Satharasinghe, D.A., Jayaweera, B.P.A., Manopriya, S., Prathapasinghe, G.A., Liyanage, J.A., Jinadasa, R.N., Fernando, C.A.N., Jayasooriya, A.P., Premarathne, J.M.K.J.K.
Publikováno v:
In The Microbe June 2024 3
Autor:
Premarathne, J.M.K.J.K., Satharasinghe, D.A., Gunasena, A.R.C., Munasinghe, D.M.S., Abeynayake, P.
Publikováno v:
In Food Control February 2017 72 Part B:276-282
Autor:
Palihaderu P.A.D.S, Mendis B.I.L.M., Premarathne J.M.K.J.K, Dissanayake A.S., IRajapaksha H., Karunanayake P, Senarath U., Wijesuriya W., Yeap Swee Keong, Ho Wang Yong, Dias W.K.R.R, Satharasinghe D.A
Publikováno v:
SSRN Electronic Journal.
Autor:
C.Y. New, C. H. Kuan, Nor-Khaizura M.A.R., Y. Nordin, W. S. Chang, Premarathne J.M.K.J.K., Radu Son, Ramzi O.S.B., S.Y. Kwan, S.D.N. Mohd Fadzil, Yuet Ying Loo, Chia Wanq Tan
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 3, Pp 208-212 (2018)
Autor:
Yoshitsugu Nakaguchi, Mitsuaki Nishibuchi, C.Y. New, A. Ubong, Premarathne J.M.K.J.K., Radu Son
Publikováno v:
Food Research, Vol 1, Iss 3, Pp 67-70 (2017)
Escherichia coli O157:H7 is a major food-borne pathogen that has resulted in numerous outbreaks around the world. Widespread distribution of the organism in various ecological niches impedes the control measures. This study aimed to detect and quanti
Publikováno v:
In Food Control October 2017 80:420-427
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.