Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Prema, Parukuttyamma"'
Publikováno v:
In Process Biochemistry 2008 43(6):654-660
Autor:
Jacob, Nicemol1, Prema, Parukuttyamma1 premar51@rediffmail.com
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Apr-Jun2006, Vol. 44 Issue 2, p263-267. 5p.
Autor:
Jacob, Nicemol, Prema, Parukuttyamma
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Volume: 39, Issue: 1, Pages: 115-121, Published: MAR 2008
Various process parameters for the production of polygalacturonase by Streptomyces lydicus under solid-state fermentation were optimized. The optimum particle size of wheat bran for polygalacturonase production was in the range of 500-1000 µm. Initi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::6b82ce9b6299ed849a3a359f462226ee
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822008000100025&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822008000100025&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology; Apr-Jun2008, Vol. 46 Issue 2, p171-177, 8p, 5 Charts, 3 Graphs
Autor:
Ahammed, Shamla, Prema, Parukuttyamma
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Biotechnology; Jul2002, Vol. 102-103 Issue 1-6, p327-336, 10p
Autor:
C.K. Narayana
The first few s introduces the reader to the crop, its origin and distribution, varieties cultivated throughout the country and their characteristics. Later the trade of banana, both international and domestic, is explained along with the ways the fr