Zobrazeno 1 - 10
of 5 507
pro vyhledávání: '"Preference testing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Resource and Energy Economics October 2023 75
Publikováno v:
Translational Psychiatry, Vol 14, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract The sucrose preference test is a popular test for anhedonia in the chronic unpredictable stress model of depression. Yet, the test does not always produce consistent results. Long food and water deprivation before the test, while often imple
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9420dd2e72d54c2a8fef89ca1bd29d4a
Publikováno v:
Medical Devices: Evidence and Research, Vol Volume 15, Pp 199-213 (2022)
Amy Lewis,1 Despoina Douka,1 Angeliki Koukoura,1 Vasiliki Valla,1 Amie Smirthwaite,2 Susanne Holm Faarbaek,3 Efstathios Vassiliadis1 1Evnia, Copenhagen, Denmark; 2RQM+, Nottingham, England; 3BK Medical, Herlev, DenmarkCorrespondence: Amy Lewis, Email
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4e8d504cfe2479c9624858092c6ca4f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kalmijn, W. M.
Publikováno v:
Journal of the Royal Statistical Society. Series C (Applied Statistics), 1976 Jan 01. 25(2), 117-122.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2346679
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 6, Pp 101063- (2021)
Sunlight intensity and UV radiation may affect free-range hens' use of the outside range, particularly when sunlight is intense with a high UV index. However, it is uncertain what aspect of sunlight (brightness or UV) may be most aversive to hens to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86a10339b12949d3a2735b96abd9358d
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 46, Iss 3, Pp 115-122 (2019)
The results from 23 tasting sessions of experienced evaluators that took place during the last decade in May are presented in 4 periods which lasted 5 years except for the first one, which was seven-years long. The winner of the first testing period
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f6063eb082b4775a7c7a9e818737c58