Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Preetha Radhakrishnan"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100545- (2023)
Rosehip oil (REO) contains excessive amounts of polyunsaturated fatty acids (PUFA), such as Omega-3 fatty acids (OFA). OFA exhibits instability, poor solubility, and limited bioavailability upon addition to food. In this study, REO nanoemulsion was p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a211e565faf4c309d2cd8532c6822d2
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 4, Iss , Pp 100159- (2023)
Novel visual intelligent pH-indicator film was prepared from the eggshell membrane- gelatin, pectin, and anthocyanin pigment from butterfly pea flower (BP) (Clitoria ternatea). It was used as a real-time pH indicator for predicting food freshness. Eg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3fe60aca250475d8130f28f4dcea8f1
Autor:
Safreena Kabeer, Nagamaniammai Govindarajan, Preetha Radhakrishnan, Hanan F. Alharbi, Musthafa Mohamed Essa, M. Walid Qoronfleh
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Weaning food is a soft, easily digestible type of food other than breast milk for infants aged 6 to 24 months. The present study was conducted to develop cereal-fruit-based complementary foods for infants and evaluate the nutritional quality of such
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52334606dea644caa8df534c027e3da3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Materials Today: Proceedings 2021 43 Part 6:3766-3773
Publikováno v:
In Materials Today: Proceedings 2021 40 Supplement 1:S148-S153
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Mar2024, Vol. 59 Issue 3, p2033-2041, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Novel and Alternative Methods in Food Processing ISBN: 9781003328605
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b69665bc37a9f741b3c5d07b84b4340d
https://doi.org/10.1201/9781003328605-10
https://doi.org/10.1201/9781003328605-10
Publikováno v:
Advances in Food Process Engineering ISBN: 9781003303848
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4952ac67d7c43cfbd08633e95dd478f8
https://doi.org/10.1201/9781003303848-2
https://doi.org/10.1201/9781003303848-2