Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"Prebiotic properties"'
Autor:
Taroub Bouzaiene, Mariem Mohamedhen Vall, Manel Ziadi, Ines Ben Rejeb, Islem Yangui, Abdelkarim Aydi, Imene Ouzari, Hamdi Moktar
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 7, p 339 (2024)
Previously, the exopolysaccharides produced by Lactiplantibacillus plantarum C7 isolated from the broiler intestine have been shown to possess probiotic potential. In this study, we highlighted the capacity of this strain to produce exopolysaccharide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/436213145cd342d0a31b73a69e2aa49a
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 44, Iss 5, Pp 1331-1338 (2022)
Lintnerization (acid hydrolysis) is a chemical modification technique widely used to increase in the resistant starch levels in carbohydrate foods. However, this technique has different effects on each type of high-carbohydrate diet. This study aim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c92dcde909840a4afb8111f9d44d42a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu-Fon Chen, Yao-Tsung Yeh, Yu-Chu Su, Chorng-An Liao, Cheng-Hsieh Huang, Ying-Jung Cheng, Jeng-Shiung Jan
Publikováno v:
Materials & Design, Vol 224, Iss , Pp 111303- (2022)
Membrane E-cadherin is one of the proteins whose expression affects cancer cell migration and adhesion. The design of peptide drugs that target such cancer cell-specific characteristics have received great attention in recent years and cysteine deriv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a593aece2a343bb91307851bbef32c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 30, Iss 1, Pp 36-45 (2019)
Daluga (Cyrtosperma merkusii. (Hassk.) Schott) is one of tubers originating from Siau Island, Manado, North Sulawesi. The resistant starch of daluga can be utilized as a potential source of prebiotic. However, naturally daluga has low resistant starc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/887412a66eda4e318bf114a7fce898c7
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 9, p 1658 (2022)
Fructo-oligosaccharides (FOS) have well-known bifidogenic effects as probiotics. In this study, esterification was adopted for FOS modification to produce better prebiotic properties. We synthesized and characterized acetylated fructo-oligosaccharide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d628f8303fa49248ab0d1a6aff9085f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.