Zobrazeno 1 - 10
of 225
pro vyhledávání: '"Prebiotic effect"'
Autor:
Risako Kon, Nobutomo Ikarashi, Mayumi Ohkuma, Misato Toyonaga, Rei Tomimoto, Hiroyasu Sakai, Tomoo Hosoe, Junzo Kamei
Publikováno v:
BMC Research Notes, Vol 17, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Objectives Apples are one of the most frequently consumed fruits and are effective in preventing lifestyle-related and other diseases. However, few studies have been conducted to evaluate health benefits of processed apple products such as j
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb2ae99efcfb4c738b0eb7d42df9ccfe
Publikováno v:
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias, Vol 56, Iss 2 (2024)
Amaranth (Amaranthus), buckwheat (Fagopyrum esculentum), and quinoa (Chenopodium quinoa) crops have limited production and agro-industrial development both in Argentina and globally. As the demand for functional ingredients and foods grows, developin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5dff7c0ca1664d2fab473adf3fa8633b
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 19, Iss 4, Pp 31-47 (2024)
Investigation of inulin and the possibilities of its use is a relevant and important scientific and practical task. The goal is to study the features of the structural organization of inulin and analyze the possibilities of its use. The object and me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/551d9abec6ab448792fbb5a53db6d7c9
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 5, Iss 1, Pp 160-173 (2024)
Abstract The compounds that promote calcium absorption and osteogenesis may have great potential in controlling adipogenesis and obesity. In this study, the glycosylated peptides–calcium chelate prepared from Crimson Snapper scale protein hydrolysa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4abd81f1c1624b99945e7cde081d8815
Autor:
Minghao Zhang, Naiyu Zhao, Minhao Xie, Deqiao Dong, Weilin Chen, Yuanpeng He, Dalin Yan, Haiyan Fu, Xinlin Liang, Li Zhou
Publikováno v:
Pharmaceutical Biology, Vol 60, Iss 1, Pp 1771-1780 (2022)
Context Coreopsis tinctoria Nutt (Asteraceae), named snow chrysanthemum, is known to have a high level of polyphenols. However, the potential prebiotic effect on modulating intestinal microflora is still unclear.Objective The chemical composition, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea714bacf49f4765b823a4408f2882e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.