Zobrazeno 1 - 10
of 567
pro vyhledávání: '"Pre-heating"'
Publikováno v:
Frontiers in Materials, Vol 11 (2024)
The purpose of this study is to investigate the influence of pre-heating characteristics on the mechanical properties and forming process of selective laser sintering (SLS) printed PES-HmA samples. An experimental setup with four heating tubes was de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e803df5fba9b419faeb5c4021476e836
Autor:
Marinha Ximenes de Lima Oliveira, Aires Santos Silva, Marcos Adriano Pereira Barbosa, Tatiana Carlesso dos Santos
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias, Vol 44, Iss 6 (2024)
This study investigated the effects of pre-heating fertile Japanese quail eggs during storage on embryonic development, incubation performance, hatched chick quality, and chick performance up to 35 days of age. The experiment was laid out in a comple
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5c1cb4d37fb48b6825f6ed9e6447d69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angky Wahyu Putranto, Anugerah Dany Priyanto, Teti Estiasih, Widyasari Widyasari, Hadi Munarko
Publikováno v:
Jurnal Ilmiah Rekayasa Pertanian dan Biosistem, Vol 10, Iss 1, Pp 39-48 (2022)
Pulsed electric field (PEF) atau metode kejut listrik tegangan tinggi merupakan salah satu metode pengolahan non-termal yang dapat diaplikasikan untuk membunuh mikroorganisme pada susu segar. Penggunaan PEF untuk pasteurisasi susu dapat dikombinasika
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9de938f262d64831866d6a2480edde73
Autor:
Merve Özarslan, Dilber Bilgili Can
Publikováno v:
Cumhuriyet Dental Journal, Vol 25, Iss Supplement, Pp 108-113 (2022)
Objectives: The aim of this in-vitro study is to investigate discoloration of the composite resins with different characteristics which were colored by immersing in coffee, kept in mouthwashes with and without hydrogen peroxide. Materials and Methods
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d706e6750e34534896a3e3ea351c07a
Publikováno v:
Metals, Vol 13, Iss 5, p 847 (2023)
As one of the vital ways to improve the converter heat balance and increase the scrap ratio, scrap pre-heating technology has attracted much attention from researchers. The aim of this paper is to reveal the effect of the oxy-fuel lance parameters on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8852ab9dd8c3453d833d62a78de63ba5
Publikováno v:
Jurnal Keteknikan Pertanian Tropis dan Biosistem, Vol 9, Iss 2, Pp 141-153 (2021)
Susu merupakan bahan pangan yang mudah rusak pada kualitas nutrisi dan mikrobiologi disebabkan karena penanganan yang kurang tepat. Saat ini minuman berkolagen menjadi produk komersial yang sedang berkembang. Oleh karena itu, tujuan dari penelitian i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/879b1b7df5314a8499c487cb47fc9cee