Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Pre-fermented"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
The objective of this study was to determine the effect of pre-fermented juice, Lactobacillus plantarum, and L. buchneri on chemical composition, fermentation, aerobic stability, dynamics of microbial community, and metabolic pathway of a mixture of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f93d0158ec2d4b9e8899c7580f329596
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 13, Iss 8, Pp 6753-6761 (2020)
Silage represents a major part of the feed ration for livestock, being a potential cause of mycotoxicosis as it can be contaminated with toxigenic fungi capable of producing mycotoxins in suitable environmental conditions.In the present work, the pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78848fe854ce455b9ad05e43a6ea6ed3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lin Sun, Yun Jiang, Qinyin Ling, Na Na, Haiwen Xu, Diwakar Vyas, Adegbola Tolulope Adesogan, Yanlin Xue
Publikováno v:
Agriculture, Vol 11, Iss 5, p 454 (2021)
This study examined the effects of chopping or chopping + blender maceration of red clover or lucerne on pre-fermented juice (PFJ) and determined the effects of PFJs on the quality of red clover silage or lucerne silage. The PFJs from chopping red cl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ddb2e038b9c449c87c4eed97b78ea3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 19, Issue: 1 24-29
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
This study was aimed to determine the effects of supplementing corn silage with commercial lactic acid bacteria (LAB) inoculant and pre-fermented LAB juice (PFJ) on silage quality. Silage groups other than the control group were designed by adding co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Ben Salem, J. Mañes, Ana Juan-García, Houda Berrada, Souheib Oueslati, Cristina Juan, A. Mannai
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 13, Iss 8, Pp 6753-6761 (2020)
Silage represents a major part of the feed ration for livestock, being a potential cause of mycotoxicosis as it can be contaminated with toxigenic fungi capable of producing mycotoxins in suitable environmental conditions. In the present work, the pr
Autor:
Na Na, Adegbola T. Adesogan, Diwakar Vyas, Haiwen Xu, Lin Sun, Yanlin Xue, Y. Jiang, Qinyin Ling
Publikováno v:
Agriculture
Volume 11
Issue 5
Agriculture, Vol 11, Iss 454, p 454 (2021)
Volume 11
Issue 5
Agriculture, Vol 11, Iss 454, p 454 (2021)
This study examined the effects of chopping or chopping + blender maceration of red clover or lucerne on pre-fermented juice (PFJ) and determined the effects of PFJs on the quality of red clover silage or lucerne silage. The PFJs from chopping red cl