Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Prasad, Rachapudi Badari Narayana"'
Autor:
Fabrice, Tonfack Djikeng, Macaire, Womeni Hilaire, Marrapu, Bala Krishna, Karuna, Mallampalli Sri Lakshmi, Prasad, Rachapudi Badari Narayana, Michel, Linder
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness December 2017 6(4):187-194
Autor:
Womeni, Hilaire Macaire, Djikeng, Fabrice Tonfack, Anjaneyulu, Bollampalli, Karuna, Mallampalli Sri Lakshmi, Prasad, Rachapudi Badari Narayana, Linder, Michel
Publikováno v:
In NFS Journal August 2016 3:33-40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tonfack Djikeng, Fabrice, Womeni, Hilaire Macaire, Karuna, Mallampalli Sri Lakshmi, Tiencheu, Bernard, Achidi, Aduni Ufuan, Linder, Michel, Prasad, Rachapudi Badari Narayana
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 5/17/2022, p1-11, 11p
Autor:
Djimbie, Justin Djopnang, Njinkoue, Jean Michel, Womeni, Hilaire Macaire, Gouado, Inocent, Eyango, Minette Tomedi-Tabi, Tsapla, Christelle Tiwo, Djikeng, Fabrice Tonfack, Ombede, Sabine Nga, Tchutcheu, Huguette Djeuachi, Prabhaka, Iruku Naga Satya Surya, Karuna, Mallampalli Sri Lakshmi, Prasad, Rachapudi Badari Narayana, Signing, Steve Kemmo, Fabo, Elvis Nganou, Tchoumbougnang, François
Publikováno v:
Cameroon Journal of Experimental Biology; Vol 11, No 1 (2017); 34-46
Pour contribuer à la valorisation des bios ressources aquatiques du Cameroun, le potentiel nutritionnel d’Oreochromis niloticus du fleuve Nkam à Yabassi a été déterminé. L’objectif était d’évaluer dans leur partie comestible (chair+peau
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djopnang Djimbie Justin, Tchoumbougnang François, Tomedi-Tabi Eyango Minette, Womeni Hilaire Macaire, Tonfack Djikeng Fabrice, Prabhakar Iruku Naga Satya, Karuna Mallampalli Sri Lakshmi, Prasad Rachapudi Badari Narayana, Kemmo Signing Steve, Gouado Inocent
Publikováno v:
Journal of Food Research. 7:59
The effects of boiling and smoking on the proximate composition and lipids quality of a freshwater fish (Chrysichthys nigrodigitatus) collected from Nkam River in Cameroon were investigated. Fresh fish was filled, boiled or smoked and then, aliquoted
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.