Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Pramparo, María C."'
Autor:
Mezza, Gabriela N., Borgarello, Ana V., Grosso, Nelson R., Fernandez, Héctor, Pramparo, María C., Gayol, María F.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2018 242:9-15
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 16 October 2015 153:60-66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Campesi, M. Agustina, Mariani, Néstor J., Bressa, Sergio P., Pramparo, María C., Barbero, Bibiana P., Cadús, Luis E., Barreto, Guillermo F., Martínez, Osvaldo M.
Publikováno v:
In Fuel Processing Technology November 2012 103:84-90
Autor:
Campesi, M. Agustina, Mariani, Néstor J., Pramparo, María C., Barbero, Bibiana P., Cadús, Luís E., Martínez, Osvaldo M., Barreto, Guillermo F.
Publikováno v:
In Catalysis Today 2011 176(1):225-228
Autor:
Magallanes, Leisa Maria, Tarditto, Lorena Viviana, Grosso, Nelson, Pramparo, María C., Gayol, María
BACKGROUND: Raya liver deodorized oil contains high concentrations of eicosapentaenoic acid (EPA), docosapentaenoic acid (DPA) and docosahexaenoic acid (DHA). The present study investigated the processes of urea complexation (UC) and molecular distil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::c1486953756ce3a8535626454b5477ec
Wiley Online Library
Wiley Online Library
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 60, Iss 1, Pp 48-54 (2009)
Trials were cattied out on jojoba oil hydrogenation to study the effects of the main operative variable on iodine index and melting point. . A batch reactor with nickel catalysts was used. The effects selected for analysis were the reaction temperatu
Highly concentrated omega‐3 fatty acid ethyl esters by urea complexation and molecular distillation.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jan2019, Vol. 99 Issue 2, p877-884, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.