Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Pramparo, M. C."'
Autor:
Gayol, M. F.1 (AUTHOR), Pramparo, M. C.1 (AUTHOR), Erdmann, S. M. Miró2 (AUTHOR) smmiro@unsl.edu.ar
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Apr-Jun2017, Vol. 68 Issue 2, p1-7. 7p. 1 Diagram, 3 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Gayol, M. F.1 mgayol@ing.unrc.edu.ar, Pramparo, M. C.1, Nepote, V.2, Fernandez, H.3, Grosso, N. R.4
Publikováno v:
Grasas y Aceites. oct-dic2013, Vol. 64 Issue 5, p489-496. 8p.
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 65 No. 4 (2014); e052
Grasas y Aceites; Vol. 65 Núm. 4 (2014); e052
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 65 Núm. 4 (2014); e052
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
The concentration of omega-3 compounds obtained for the esterification of squid oil by molecular distillation was carried out in two stages. This operation can process these thermolabile and high molecular weight components at very low temperatures.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::27a9ea39e5cf71d7ffb71b072f1e6a64
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1517
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1517
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.