Zobrazeno 1 - 10
of 216
pro vyhledávání: '"Pramono, S."'
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 5, Pp 463-468 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d7aa936087047ebbb249b4456a56cc4
Publikováno v:
International Journal of Engineering, Transactions A: Basics; Nov2024, Vol. 37 Issue 11, p2200-2212, 13p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1324 Issue 1, p1-10, 10p
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2604 Issue 1, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Botanicals are used worldwide in food and supplements for their nutritional and physiological effects and have become part of the local and regional cultural heritage. The use of botanicals has evolved from experience over a long period of time, ofte
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10007::d3ba010a8be37a1fea392a4a901e386a
https://hdl.handle.net/20.500.11831/2518
https://hdl.handle.net/20.500.11831/2518
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.