Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"Prakash, Dhan"'
Autor:
Ranjan, Rajeev, Gupta, Arun Kumar, Pandiselvam, R., Chauhan, Anil Kumar, Akhtar, Saamir, Jha, Avinash Kumar, Pratiksha, Ghosh, Tabli, Purohit, Soumya Ranjan, Rather, Muzamil Ahmad, Prakash, Dhan, Singh, Rajesh, Singh, Shubhendra, Joshi, Pallawi, Kumar, Vijay, Naik, Bindu, Rustagi, Sarvesh, Preet, Manpreet Singh
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2023 14
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2015 188:119-125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gupta, Charu, Prakash, Dhan
Publikováno v:
In Journal of Traditional and Complementary Medicine January 2015 5(1):5-14
Publikováno v:
Current Science, 2007 Feb . 92(4), 526-532.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24097569
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 104(2):783-790
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 102(4):1389-1393
Publikováno v:
BMC Biotechnology, Vol 10, Iss 1, p 49 (2010)
Abstract Background Substituted catechols are important precursors for large-scale synthesis of pharmaceuticals and other industrial products. Most of the reported chemical synthesis methods are expensive and insufficient at industrial level. However
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2810c225bee64d06b12af0dfc61cc778
Publikováno v:
Beverages, 3(3):31
Beverages, Vol 3, Iss 3, p 31 (2017)
Beverages, Vol 3, Iss 3, p 31 (2017)
Milk whey—commonly known as cheese whey—is a by-product of cheese or casein in the dairy industry and contains usually high levels of lactose, low levels of nitrogenous compounds, protein, salts, lactic acid and small amounts of vitamins and mine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::01caada5be08eb4e94adf4a07a6be607
https://repository.publisso.de/resource/frl:6410763
https://repository.publisso.de/resource/frl:6410763