Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Prak, S."'
Autor:
Nouhin, J., Bollore, K., Castera-Guy, J., Prak, S., Heng, S., Kerleguer, A., Rubbo, P.A., Rouet, F., Tuaillon, E.
Publikováno v:
In Journal of Clinical Virology November 2018 108:53-58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bouchami, J., Gutiérrez, A., Holy, T., Houdayer, A., Jakůbek, J., Lebel, C., Leroy, C., Macana, J., Martin, J.-P., Pospíšil, S., Prak, S., Sabella, P., Teyssier, C.
Publikováno v:
In Nuclear Inst. and Methods in Physics Research, A 2011 633 Supplement 1:S187-S189
Autor:
Chan, K., Gallant, J., Leemaqz, S., Baldwin, D. A., Borath, M., Kroeun, H., Measelle, J. R., Ngik, R., Prak, S., Wieringa, Franck, Yelland, L. N., Green, T. J., Whitfield, K. C.
Thiamine deficiency is a public health issue in Cambodia. Thiamine fortification of salt has been proposed; however, the salt intake of lactating women, the target population, is currently unknown. We estimated salt intakes among lactating women (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::56d500818c016d5c9c382eca7beb5e7d
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010080557
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010080557
Autor:
Segeral, O., N'Diaye, D. S., Prak, S., Nouhin, J., Chhun, S., Khamduang, W., Chim, K., Roque-Afonso, A. M., Piola, P., Borand, L., Ngo-Giang-Huong, Nicole, Rouet, F., ANRS Study Group
Background: In Cambodia, access to hepatitis B surface antigen (HBsAg) screening is low for pregnant women and Hepatitis B Virus (HBV) DNA quantification is poorly accessible. Objectives: To evaluate the performance of a serial algorithm using two HB
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::a3af0218285b5ecd215824a35d0f4720
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010074825
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010074825
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Les Indications Géographiques sont un des moyens de valoriser les produits issus des Systèmes Alimentaires Locaux. Si la référence de l’Indication Géographique est bien la production dans l’espace local défini qui assure la qualité du prod
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______645::495806eabb1631a5a2e9a6e42f2208de
http://purl.umn.edu/95020
http://purl.umn.edu/95020
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.