Zobrazeno 1 - 10
of 423
pro vyhledávání: '"Prajapati, J"'
Autor:
Prajapati, J. B., Sreeja, V.
This book is an effort to provide timely and comprehensive information about the most popular fermented food from Indian subcontinent, Dahi. This book provides traditional, technological, biochemical, microbiological, health and nutritional aspects
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied & Natural Science. Dec2020, Vol. 12 Issue 4, p575-581. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kachhia, Krunal B.1 krunalmaths@hotmail.com, Prajapati, J. C.2 jyotindral8@rediffmail.com, Pandya, K. S.3 kartikpandya.ee@charusat.ac.in, Jadeja, R.4 rajendrasinh.jadeja@marwadieducation.edu.in
Publikováno v:
Proyecciones - Journal of Mathematics. dic2019, Vol. 38 Issue 4, p625-636. 12p.