Zobrazeno 1 - 10
of 137
pro vyhledávání: '"Prados, L F"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prados, L. F.1 laurafrancoprados@hotmail.com, Filho, S. C. Valadares1, Santos, S. A.1, Zanetti, D.1, Nunes, A. N.1, Costa, D. R.1, Mariz, L. D. S.1, Detmann, E.1, Amaral, P. M.1, Rodrigues, F. C.1, Valadares, R. F. D.2
Publikováno v:
Animal Production Science. 2016, Vol. 56 Issue 10, p1643-1649. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prados, L. F., Zanetti, D., Amaral, P. M., Mariz, L. D. S., Sathler, D. F. T., Valadares Filho, S. C., Silva, F. F., Silva, B. C., Pacheco, M. C., Alhadas, H. M., Chizzotti, M. L.
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
It is expensive and laborious to evaluate carcass composition in beef cattle. The objective of this study was to evaluate a method to predict the 9th to 11th rib section (rib9–11) composition through empirical equations using dual energy X-ray abso
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::159d15f481d6b00cce32af3f22552acb
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/19115
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/19115
Autor:
Zanetti, D., Godoi, L. A., Estrada, M. M., Engle, T. E., Silva, B. C., Alhadas, H. M., Chizzotti, M. L., Prados, L. F., Rennó, L. N., Filho, S. C. Valadares
Publikováno v:
Journal of Animal Science; Apr2017, Vol. 95 Issue 4, p1696-1706, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.