Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Pradipasena, Pasawadee"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2016 53:192-198
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2013 30(1):358-367
Autor:
Pradipasena, Pasawadee
Thesis. 1977. M.S.--Massachusetts Institute of Technology. Dept. of Nutrition and Food Science.
MICROFICHE COPY AVAILABLE IN ARCHIVES AND SCIENCE.
Vita.
Bibliography : leaves 72-76.
M.S.
MICROFICHE COPY AVAILABLE IN ARCHIVES AND SCIENCE.
Vita.
Bibliography : leaves 72-76.
M.S.
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1721.1/30977
Autor:
Thamjedsada, Nutthawee1, Pradipasena, Pasawadee1 pasawadee.p@chula.ac.th, Pradistsuwana, Chidphong1
Publikováno v:
Pakistan Journal of Agricultural Sciences. Mar2018, Vol. 55 Issue 1, p159-168. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.