Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Prabaningrum, L"'
Autor:
Udiarto, Bagus K., Setiawati, Wiwin, Basuki, R. S., Murtiningsih, R., Prabaningrum, L., Moekasan, T. K., Hasyim, A.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2957 Issue 1, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cartika, I, Murtiningsih, R, Sembiring, A, Sulastiningsih, N W H, Moekasan, T K, Prabaningrum, L, Setiawatii, W, Hasyim, A
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2023, Vol. 1183 Issue 1, p1-11, 11p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2023, Vol. 1172 Issue 1, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. IOP Publishing
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
Most potato farmers in Indonesia select the small tubers at harvest for planting in the following season, the so-called farmers’ practice (FP). This propagation method is cheap, but the small tubers may come from less healthy plants, which increase
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8cd44f6cc7cf1a4b49c5025d1934686a
https://doi.org/10.1088/1755-1315/922/1/012015
https://doi.org/10.1088/1755-1315/922/1/012015
Autor:
Prabaningrum, L, Moekasan, T K
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 752, p1-12, 12p
Potato is one of the most important crops in the world. Although it ranks fourth after rice, wheat and maize, the major food crops in the world, either in production or in the economic value, in terms of energy and protein production per hectare and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a2b1a95d5669a40d9f6af73341a04bb0
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-selection-methods-on-seed-potato-quality
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-selection-methods-on-seed-potato-quality
Autor:
Schepers, H.T.A.M., Gunadi, N., de Putter, H., Moekasan, T.K., Prabaningrum, L., Karjadi, A.K.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5a397f59fb0b84bd76582f10f728045b
https://research.wur.nl/en/publications/results-of-potato-late-blight-demonstrations-in-pangalengan-indon
https://research.wur.nl/en/publications/results-of-potato-late-blight-demonstrations-in-pangalengan-indon