Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Praagman, Jaike"'
Autor:
Cabasag, Citadel J., Vignat, Jerome, Ferlay, Jacques, Arndt, Volker, Lemmens, Valery, Praagman, Jaike, Bray, Freddie, Soerjomataram, Isabelle
Publikováno v:
In European Journal of Cancer December 2022 177:15-24
Autor:
Praagman, Jaike, Beulens, Joline WJ, Alssema, Marjan, Zock, Peter L, Wanders, Anne J, Sluijs, Ivonne, van der Schouw, Yvonne T *
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition February 2016 103(2):356-365
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Praagman, Jaike1, Franco, Oscar2, Ikram, M.2, Soedamah-Muthu, Sabita1, Engberink, Mariëlle1, Rooij, Frank2, Hofman, Albert2, Geleijnse, Johanna1 marianne.geleijnse@wur.nl
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Sep2015, Vol. 54 Issue 6, p981-990. 10p. 4 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
TSG: Tijdschrift Voor Gezondheidswetenschappen; Feb2021, Vol. 99 Issue 1, p1-8, 8p
Autor:
Praagman, Jaike, Adolphs, A. P. J., van Rossum, C. T. M., Sluijs, I., van der Schouw, Yvonne T., Beulens, J. W. J.
Publikováno v:
British Journal of Nutrition, 115(12), 2154-2161. Cambridge University Press
Praagman, J, Adolphs, A P J, van Rossum, C T M, Sluijs, I, van der Schouw, Y T & Beulens, J W J 2016, ' Reproducibility and relative validity of a FFQ to estimate the intake of fatty acids : British Journal of Nutrition ', British Journal of Nutrition, vol. 115, no. 12, pp. 2154-2161 . https://doi.org/10.1017/s000711451600132x
Praagman, J, Adolphs, A P J, van Rossum, C T M, Sluijs, I, van der Schouw, Y T & Beulens, J W J 2016, ' Reproducibility and relative validity of a FFQ to estimate the intake of fatty acids : British Journal of Nutrition ', British Journal of Nutrition, vol. 115, no. 12, pp. 2154-2161 . https://doi.org/10.1017/s000711451600132x
We investigated the validity and reproducibility of the FFQ used in the Dutch European Investigation of Cancer and Nutrition cohort, in order to rank subjects according to intakes of fatty acid classes and individual fatty acids. In total, 121 men an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b0a719e1f5b52091029a5a8c10fdd2e0
https://research.vumc.nl/en/publications/821f61dc-326a-4e60-bfb9-c12090151596
https://research.vumc.nl/en/publications/821f61dc-326a-4e60-bfb9-c12090151596
Autor:
Praagman, Jaike, de Jonge, E. A. L., Kiefte-de Jong, J.C., Beulens, J. W. J., Sluijs, I., Schoufour, J. D., Hofman, A., van der Schouw, Yvonne T., Franco, Oscar H.
Publikováno v:
Praagman, J, de Jonge, E A L, Kiefte-de Jong, J C, Beulens, J W J, Sluijs, I, Schoufour, J D, Hofman, A, van der Schouw, Y T & Franco, O H 2016, ' Dietary Saturated Fatty Acids and Coronary Heart Disease Risk in a Dutch Middle-Aged and Elderly Population : Arteriosclerosis Thrombosis and Vascular Biology ', Arteriosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology, vol. 36, pp. 2011-2018 . https://doi.org/10.1161/atvbaha.116.307578
Arteriosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology, 36, 2011-2018. Lippincott Williams and Wilkins
Arteriosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology, 36, 2011-2018. Lippincott Williams and Wilkins
Objective We assessed whether the association between dietary saturated fatty acids (SFA) and incident coronary heart disease (CHD) depends on the food source, the carbon chain length of SFA, and the substituting macronutrient. Approach and Results F
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2439b1aaa39f2273d12e137ce72d3a8c
https://research.vumc.nl/en/publications/5531266d-9d2a-4f8a-afef-fc2a191a2eb2
https://research.vumc.nl/en/publications/5531266d-9d2a-4f8a-afef-fc2a191a2eb2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.