Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Pozo-Dengra J."'
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 1, Pp 108-117 (2017)
The study of bacteriocins is one of the most relevant areas of research. This is due to the increase in the number of pathogenic microorganisms resistant to antibiotics. The bacteriocins of lactic acid bacteria have the most common application becaus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4e58176f7cd4aa6819ec93214f252c2
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 37, Iss 2, Pp 16-21 (2015)
In this paper, on the basis of the conducted research, the technology of foaming agent for sports nutrition from pig blood has beendeveloped. The formulae of presented options of products are given. Physico-chemical properties and microbiological cha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7572b8f87a34a918cce22535e584ba3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pozo-Dengra, J., Martínez-Rodríguez, S., Martínez-Gómez, A.I., Las Heras-Vázquez, F.J., Rodríguez-Vico, F., Clemente-Jiménez, J.M.
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2006 40(1):46-50
Autor:
MARTÍNEZ GOMEZ, A. I., MARTÍNEZ RODRÍGUEZ, S., POZO DENGRA, J., Tessaro, Davide, Servi, Stefano, CLEMENTE JIMENEZ, J. M., RODRÍGUEZ VICO, F., JAVIER LAS HERAS VAZQUEZ, F.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3731::d47fe92ae070f65a4adcf5d9f1665490
http://hdl.handle.net/11311/521731
http://hdl.handle.net/11311/521731
Autor:
Martinez-Rodriguez, S., Martínez-Gómez, A.I., Pozo-Dengra, J., Clemente-Jiménez, J.M., Rodríguez-Vico, F., Las Heras-Vázquez, F.J.
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY September 2009 25 Supplement:S143-S144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.