Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"Poznanski, E"'
Autor:
Monini, M., Ostanello, F., Vignolo, E., Pagani, E., Gamper, S., Spertini, S., Masi, E., Rabini, M., Stenico, A., Poznanski, E., Ilaria Di Bartolo
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
In October 2017, two outbreaks of gastroenteritis (GE) occurred among patrons of a cafeteria in Italy in one week. Virological and bacteria investigations on stool samples, environment and food were conducted to identify the infectious agents and the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::30aa3727f099d4e8a389444c316e40ca
http://hdl.handle.net/11585/699518
http://hdl.handle.net/11585/699518
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guzzon, R.1 raffaele.guzzon@iasma.it, Poznanski, E.1, Conterno, L.1, Vagnoli, P.2, Krieger-Weber, S.3, Cavazza, A.1
Publikováno v:
South African Journal of Enology & Viticulture. 2009, Vol. 30 Issue 2, p133-141. 9p.
Publikováno v:
Iyyun: The Jerusalem Philosophical Quarterly / עיון: רבעון פילוסופי, 1954 Oct 01. ה'(ד'), 297-310.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23301377
Autor:
פוזננסקי, א. י. י., POZNAŃSKI, E.
Publikováno v:
Iyyun: The Jerusalem Philosophical Quarterly / עיון: רבעון פילוסופי, 1964 Oct 01. ט"ו(ד'), 477-485.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23339931
Autor:
פוזננסקי, אי"י, POZNANSKI, E. I. J.
Publikováno v:
Iyyun: The Jerusalem Philosophical Quarterly / עיון: רבעון פילוסופי, 1963 Apr 01. י"ד/ט"ו, 239-288.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23339874
Autor:
פוזננסקי, אי"י, POZNANSKI, E. I. J.
Publikováno v:
Iyyun: The Jerusalem Philosophical Quarterly / עיון: רבעון פילוסופי, 1962 Apr 01. י"ג(ב'), 80-90.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23304108
Publikováno v:
American Journal of Enology and Viticulture. 55:160-167
Autor:
Poznanski, E, Franciosi, E, Cologna, N, De Sabbata, G, Gardini, F, Cavazza, A., SETTANNI, Luca
Obiettivo di questo lavoro era lo studio dell´evoluzione della carica microbica totale e psicrotrofa indesiderata nel latte per produzione di Grana Trentino al variare del sistema di raccolta del latte. Il conferimento due volte al giorno del latte
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0374ee47d40728251345cea0cf6f75c9
http://hdl.handle.net/10449/20821
http://hdl.handle.net/10449/20821