Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Pozhidaeva, E."'
Autor:
Vasilenko L. I., Grebenshchikov A. V., Rodionova N. S., Popov E. S., Pozhidaeva E. A., Dymovskikh Y. A.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 126, p 01027 (2024)
Physiological and biochemical parameters of blood plasma of laboratory animals were evaluated when using, in addition to the main diet, a food substance with known biocorrecting properties - a probiotic emulsion administered orally, based on wheat ge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80047349375a4d4989a4593a58b645ad
Autor:
Pozhidaeva E. A., Popov E. S., Rodionova N. S., Dymovskikh Y. A., Durova Y. V., Grebennikova M. S.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 126, p 01044 (2024)
The paper conducted experimental studies of the activity of exopolysaccharide synthesis by a consortium of probiotic microorganisms based on Streptococcus thermophiles, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium adolescentis, Bi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a29b1cc9eb5a44f0a62705e381d06158
Autor:
Golubeva L., Pozhidaeva E.,
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 3, Pp 431-437 (2019)
Sorghum syrup has a saturated carbohydrate composition, which includes cellobiose, maltose, mannose, rhamnose, ribose, fructose, glucose, and sucrose. The present research featured the physicochemical properties of sugar sorghum syrup, i.e. average m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f330c92915ac404aad54323e0a77adc4
Possibilities of using Biolactase L20 to reduce the concentration of lactose in probiotic beverages.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 1052 Issue 1, p1-8, 8p
Autor:
Chikishev, D.1 chikishev_denis@mail.ru, Pozhidaeva, E.1 pozhidaeva.e@icloud.com
Publikováno v:
International Journal of Advanced Manufacturing Technology. Oct2017, Vol. 92 Issue 9-12, p3725-3738. 14p. 2 Diagrams, 3 Charts, 23 Graphs.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 848, p1-6, 6p
Publikováno v:
Russian Journal of Plant Physiology. Jan2011, Vol. 58 Issue 1, p164-168. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Coke & Chemistry; Oct2015, Vol. 58 Issue 10, p382-388, 7p