Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Powell, Gary K."'
Autor:
Christie, John M., Reymond, Philippe, Powell, Gary K., Bernasconi, Paul, Raibekas, Andrei A., Liscum, Emmanuel, Briggs, Winslow R.
Publikováno v:
Science, 1998 Nov . 282(5394), 1698-1701.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2896860
Publikováno v:
Plant Physiology, 1986 Nov 01. 82(3), 742-747.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4270267
Publikováno v:
Plant Physiology, 1981 Sep 01. 68(3), 588-593.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4266950
Publikováno v:
Plant Physiology, 1982 Jan 01. 69(1), 41-47.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4267141
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1988 Nov . 85(22), 8395-8399.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/32747
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Takashi Yamamoto, Powell, Gary K.
Publikováno v:
Recent Advances in Molecular & Biochemical Research on Proteins - Proceedings of the Iubmb Symposium on Protein Structure & Function; 1994, p137-144, 8p
Autor:
Sasaki, Jun, Asano, Shinichiro, Iizuka, Toshihiko, Bando, Hisanori, Lay, Bibiana W., Hastowo, Sugyo, Powell, Gary K.
Publikováno v:
Current Microbiology; Apr1996, Vol. 32 Issue 4, p195-200, 6p
Autor:
Morris, Roy O., Powell, Gary K.
Publikováno v:
BioEssays; Jan1987, Vol. 6 Issue 1, p23-28, 6p
Glutamine synthetase activity, extracted from an acetone powder of 7-day germinated peanuts (Arachis hypogaea L.), was precipitated by ammonium sulfate (40-60% saturation) and further purified by gel filtration and calcium phosphate gel treatment. Wh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::daad09e82365ce628ed6557757d30f2f
https://europepmc.org/articles/PMC426142/
https://europepmc.org/articles/PMC426142/