Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Powdered fruit"'
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Submitted by Maria Silva (mfsilva@ipcb.pt) on 2022-01-03T14:47:31Z No. of bitstreams: 1 Tese Filomena Ramos Versão Final.pdf: 1812274 bytes, checksum: ac7415a888fce027813e253128b8feb2 (MD5) Approved for entry into archive by Maria Eduarda Pereira Ro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::09240bd017c1fb5dad8779395ecdd8a2
Autor:
Nedio Jair Wurlitzer, Brena K. M. Rodrigues, Marcos Rodrigues Amorim Afonso, A. C. P. Rybka, José Maria Correia da Costa
Publikováno v:
Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental v.23 n.2 2019
Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental
Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)
instacron:UFCG
Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental-Agriambi, Vol 23, Iss 2, Pp 133-137
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental, Volume: 23, Issue: 2, Pages: 133-137, Published: FEB 2019
Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental
Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)
instacron:UFCG
Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental-Agriambi, Vol 23, Iss 2, Pp 133-137
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental, Volume: 23, Issue: 2, Pages: 133-137, Published: FEB 2019
The present study had as objective to determine the flow properties and behavior of lyophilized mango pulp powder as a function of different concentrations of maltodextrin. In the samples of the powders contain 5, 10 and 15% of maltodextrin the angle
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aca203b88d0a1ebee742513779c2bac4
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-43662019000200133
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-43662019000200133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biblioteca de Teses e Dissertações da UFCGUniversidade Federal de Campina GrandeUFCG.
Submitted by Johnny Rodrigues (johnnyrodrigues@ufcg.edu.br) on 2018-06-17T20:50:40Z No. of bitstreams: 1 EDMILSON DANTAS DA SILVA FILHO - TESE PPGEA 2012..pdf: 78119140 bytes, checksum: f9bbf48bc220094a97611658decfd457 (MD5)
Made available in DS
Made available in DS
Externí odkaz:
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/1007
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFCG
Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)
instacron:UFCG
Universidade Federal de Campina Grande (UFCG)
instacron:UFCG
Submitted by Johnny Rodrigues (johnnyrodrigues@ufcg.edu.br) on 2018-06-17T20:50:40Z No. of bitstreams: 1 EDMILSON DANTAS DA SILVA FILHO - TESE PPGEA 2012..pdf: 78119140 bytes, checksum: f9bbf48bc220094a97611658decfd457 (MD5) Made available in DSpace
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::114e3676415cf662b4e334944e94a873
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/1007
http://dspace.sti.ufcg.edu.br:8080/jspui/handle/riufcg/1007
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.