Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Powder fruit"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 23 (2020)
Abstract This study aimed to evaluate the influence of maltodextrin addition on the flow properties of cocoa pulp powder obtained by spray and freeze drying. Cocoa pulp samples received 15% and 30% (m m-1) maltodextrin DE20. Two drying methods were u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12d2cb11aa54447398439cdba39865c5
Autor:
Bursa Uludağ Üniversitesi/Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu/Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü., Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Biyosistem Mühendisliği Bölümü., Turhan, Ahmet, Kuşçu, Hayrettin
Bu çalışma, farklı düzeylerde bor içeren sulama sularının (kontrol, 0.5, 1.5, 2.5, 3.5, 4.5, 5.5, 6.5, 7.5 mg L1 ) kırmızı biberin verim ve bazı kalite özellikleri üzerine etkilerini saptamak amacı ile sera koşullarında yürütülmü
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9458::90c4782fa527f317c71c5c50b50d5655
http://hdl.handle.net/11452/12707
http://hdl.handle.net/11452/12707
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Louise Emy Kurozawa Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: O objetivo deste trabalho foi estudar o processo de secagem por atomização de polpa de cocona, avaliando o efeito das
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f2f5cc8a27eb5d39820fec5c3ba154c0
Autor:
TURHAN, Ahmet, KUŞÇU, Hayrettin
Publikováno v:
Volume: 34, Issue: 1 201-212
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bu çalışma, farklı düzeylerde bor içeren sulama sularının (kontrol, 0.5, 1.5, 2.5, 3.5, 4.5, 5.5, 6.5, 7.5 mg L1) kırmızı biberin verim ve bazı kalite özellikleri üzerine etkilerini saptamak amacı ile sera koşullarında yürütülmü
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::4b867bef37b34e5854c842e443e14706
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursauludagziraat/issue/54627/631977
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursauludagziraat/issue/54627/631977
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
OLIVEIRA, M. A. de, MAIA, G. A., FIGUEIREDO, R. W. de, SOUZA, A. C. R. de, BRITO, E. S. de, AZEREDO, H. M. C. de
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::94e84f91a86e8c26ac3d695d57c34012
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/574537
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/574537
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.