Zobrazeno 1 - 10
of 445
pro vyhledávání: '"Pov, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
umer farooq, Pov, S., Suwansri, S., Thanasukarn, P., Jarunrattanasri, A., Abu-Ali, J. M., Ratanatriwong, P.
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 42, Iss 2, Pp 59-78 (2018)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
The effects of low-impact drying on enhancement of appearance and flavor retention of dried kaffir lime (KL) leaves were investigated. Low-Impact Drying (LTLT) had more uniform drying rate than High-Temperature Drying (HTST). LTLT samples were more p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chea R; National Animal Health and Production Research Institute, General Directorate of Animal Health and Production, Phnom Penh, Cambodia.; International Livestock Research Institute, Nairobi, Kenya.; Department of Biomedical Sciences and Veterinary Public Health, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sweden., Nguyen-Viet H; International Livestock Research Institute, Nairobi, Kenya., Tum S; National Animal Health and Production Research Institute, General Directorate of Animal Health and Production, Phnom Penh, Cambodia., Unger F; International Livestock Research Institute, Nairobi, Kenya., Lindahl J; International Livestock Research Institute, Nairobi, Kenya.; Department of Clinical Sciences, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sweden.; Department of Medical Biochemistry and Microbiology, Uppsala University, Uppsala, Sweden., Grace D; International Livestock Research Institute, Nairobi, Kenya.; Natural Resources Institute, University of Greenwich, Kent, United Kingdom., Ty C; Livestock Development for Community Livelihood Organization, Phnom Penh, Cambodia., Koam S; National Animal Health and Production Research Institute, General Directorate of Animal Health and Production, Phnom Penh, Cambodia., Sina V; Livestock Development for Community Livelihood Organization, Phnom Penh, Cambodia., Sokchea H; Livestock Development for Community Livelihood Organization, Phnom Penh, Cambodia., Pov S; Livestock Development for Community Livelihood Organization, Phnom Penh, Cambodia., Heng T; National Animal Health and Production Research Institute, General Directorate of Animal Health and Production, Phnom Penh, Cambodia., Phirum O; National Animal Health and Production Research Institute, General Directorate of Animal Health and Production, Phnom Penh, Cambodia., Dang-Xuan S; International Livestock Research Institute, Nairobi, Kenya.; Center for Public Health and Ecosystem Research, Hanoi University of Public Health, Hanoi, Vietnam.
Publikováno v:
PloS one [PLoS One] 2022 Aug 01; Vol. 17 (8), pp. e0270425. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 01 (Print Publication: 2022).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brown SM; Hubert Department of Global Health, Rollins School of Public Health, Emory University, Atlanta, Georgia, USA smorganbrown12@gmail.com., Nguyen-Viet H; International Livestock Research Institute, Nairobi, Kenya., Grace D; International Livestock Research Institute, Nairobi, Kenya., Ty C; Livestock Development for Community Livelihood-LDC (CelAgrid), Phnom Penh, Cambodia., Samkol P; National Institute of Science, Technology and Innovation, Ministry of Industry, Science, Technology and Innovation, Phnom Penh, Cambodia., Sokchea H; Livestock Development for Community Livelihood-LDC (CelAgrid), Phnom Penh, Cambodia., Pov S; Livestock Development for Community Livelihood-LDC (CelAgrid), Phnom Penh, Cambodia., Young MF; Hubert Department of Global Health, Rollins School of Public Health, Emory University, Atlanta, Georgia, USA.
Publikováno v:
BMJ open [BMJ Open] 2022 Mar 25; Vol. 12 (3), pp. e054940. Date of Electronic Publication: 2022 Mar 25.
Autor:
Shin YG; Animal Nutrition and Feed Science Laboratory, Department of Animal Science and Technology, Sunchon National University, Suncheon 57922, Korea., Rathnayake D; Animal Nutrition and Feed Science Laboratory, Department of Animal Science and Technology, Sunchon National University, Suncheon 57922, Korea., Mun HS; Animal Nutrition and Feed Science Laboratory, Department of Animal Science and Technology, Sunchon National University, Suncheon 57922, Korea., Dilawar MA; Animal Nutrition and Feed Science Laboratory, Department of Animal Science and Technology, Sunchon National University, Suncheon 57922, Korea., Pov S; Animal Nutrition and Feed Science Laboratory, Department of Animal Science and Technology, Sunchon National University, Suncheon 57922, Korea., Yang CJ; Animal Nutrition and Feed Science Laboratory, Department of Animal Science and Technology, Sunchon National University, Suncheon 57922, Korea.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2021 Jan 08; Vol. 10 (1). Date of Electronic Publication: 2021 Jan 08.