Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Pouzalgues Nathalie"'
Autor:
Mekbel, Katia, Garayev, Elnur, Pouzalgues, Nathalie, Chevallier, Aurélie, Masson, Gilles, Bun-Llopet, Sok-Siya, Baghdikian, Béatrice, Culioli, Gérald, Martin, Jean-Charles
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2025 465 Part 1
Publikováno v:
In Food Quality and Preference February 2025 123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Masson Gilles, Chevallier Aurélie, Symoneaux Ronan, Amato Brice, Conrath Mireille, Pouzalgues Nathalie
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 56, p 02025 (2023)
The production of Rosé wine is developing around the world. In terms of quantity, the volumes made are increasing. In terms of quantity, two apparently contradicting tendencies can be observed: a global trend converging towards a clear, dry model an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8cc614e859f429086ca13700f2c4b1a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Otheguy, Méven, Chatelet, B., Pouzalgues, Nathalie, Valentin, Dominique, Honoré-Chedozeau, Carole
Publikováno v:
13. Pangborn sensory science symposium
13. Pangborn sensory science symposium, Jul 2019, Edinburgh, United Kingdom. 1 p., 2019
13th Pangborn Sensory Science Symposium
13th Pangborn Sensory Science Symposium, Jul 2019, Edinburgh, United Kingdom
13. Pangborn sensory science symposium, Jul 2019, Edinburgh, United Kingdom. 1 p., 2019
13th Pangborn Sensory Science Symposium
13th Pangborn Sensory Science Symposium, Jul 2019, Edinburgh, United Kingdom
International audience; Over the last 50 years, vine researchers have developed innovative grape varieties with resistance to disease in our environmental context. Although these grape varieties are already marketed, there is still little information
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ee7be8dd69dc477e12ad33ab5ea6a8f9
https://hal.inrae.fr/hal-02785980
https://hal.inrae.fr/hal-02785980
Autor:
Pouzalgues, Nathalie, Sereno, Christophe, CARBONNEAU, Alain, Boursiquot, Jean-Michel, This, Patrice, Ojeda, Hernan, Masson, Gilles
Publikováno v:
Comptes-rendus GiESCO
19. Journées Internationales de Viticulture GiESCO
19. Journées Internationales de Viticulture GiESCO, May 2015, Gruissan, France. 810 p
19. Journées Internationales de Viticulture GiESCO
19. Journées Internationales de Viticulture GiESCO, May 2015, Gruissan, France. 810 p
UMR AGAP Equipe DAAV Diversité, adaptation et amélioration de la vigne; Grape varieties and rosé wines, a database resulted of 15 years of experimental vinifications. 19. Journées Internationales de Viticulture GiESCO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::09382d64cc336877c190f41b1b9485cf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01506526
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01506526