Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Pouryazdanpanah M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Safarian M; MD., Ph.D. of Clinical Nutrition, Associate Professor, Department of Nutrition, School of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran., Taghipour A; MD., Ph.D. of Epidemiology, Associate Professor, Department of Epidemiology & Biostatistics, School of Health, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran., Norouzy A; MD., Ph.D. of Clinical Nutrition, Associate Professor, Department of Nutrition, School of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran., Mozhdehifard M; DDS., Ph.D. Candidate in health policy, Health Management and Economics Research Center, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Pouryazdanpanah M; MD-Ph.D. Candidate in Nutrition, Department of Nutrition, School of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran.
Publikováno v:
Electronic physician [Electron Physician] 2017 Dec 25; Vol. 9 (12), pp. 6043-6049. Date of Electronic Publication: 2017 Dec 25 (Print Publication: 2017).